GROOT VRIJWILLIGERSFEEST DOOR STAD DIKSMUIDE 22 mei


Tijdens het Europees jaar van de vrijwilliger wil het stadsbestuur alle Diksmuidse vrijwilligers extra verwennen met een gezellig ontbijt op zondag 22 mei vanaf 8 tot  10.30 uur.

The place to be is een van de tenten op de festivalweide van Ten Vrede bij de IJzertoren. Aansluitend op het  vrijwilligersfeest vindt daar de slotdag van het Ten Vrede Festival plaats dat ter gelegenheid van 10 jaar Ten Vrede gratis toegankelijk is voor alle Diksmuidelingen.


Geniet op 22 mei samen met een hele boel andere vrijwilligers van een geanimeerd ontbijt in een plezante sfeer. Familieleden kunnen uiteraard om 10.30 uur aansluiten voor de gratis familiedag van het Ten Vrede Festival. Op het programma staat ondermeer de Speelschare, de Koninklijke Muziekkapel van de Marine, Andrei, Lugosvski, Circus Barones en Wouter Deprez. Meer info via www.tenvrede.be.


Inschrijven


Het Vrijwilligersfeest is een initiatief van de stad om de Diksmuidse vrijwilligers in het zonnetje te zetten als blijk van waardering.   Dat betekent dat alle vrijwilligers van harte uitgenodigd zijn ! Het maakt niet uit wat voor vrijwilligerswerk je doet of hoe vaak je je inzet.  Alle vrijwilligers zijn welkom.


Omwille van praktische redenen vragen ze uiteraard vooraf in te schrijven voor dit vrijwilligersfeest.

Hoe gaan ze te werk ? In de loop van maart hebben ze alle bij ons bekende organisaties en verenigingen (van de minivoetbalclub tot Familiehulp) een brief gestuurd met de vraag hen de namen en adressen van hun vrijwilligers door te geven.  Zodra stad Diksmuide die adressen ontvangt, sturen ze de vrijwilligers in kwestie een persoonlijke uitnodiging. Op vertoon van deze kaart kun je het ontbijt bijwonen.


Mocht jouw organisatie op vandaag nog geen brief van ons ontvangen hebben, laat het hen dan dringend weten.


Meer info bij:

Dienst Cultuur
Sylvie Anzempamber

051 51 91 59

Vrije.tijd@stad.diksmuide.be


…. wij kunnen niet zonder jou
Vrijwilligers maken voor ons een wereld van verschil.
Bedankt voor jouw inzet !

17 november 2015

1 op 8 Vlamingen vrijwilligt

10 februari 2015

Roos daagt jongeren uit!

23 december 2014

Nog enkele plaatsen vrij!

18 juli 2013

Opgelet!

13 december 2012

Jongeren voor de samenleving

6 november 2012

PAB door vrijwilligers

6 september 2011

Vrijwilligersdate

1 september 2011

Krijg Vrijwillig 2500 euro

17 juni 2011

Vorming: open aanbod

7 april 2011

7 mei: Dag van Europa