‘Doe-Het-Samen’-wedstrijd van Bosch: win een opknapbeurt voor jullie clublokaal! T.e.m. 21 okt 2011

Bosch

Schrijf je in voor de ‘Doe-Het-Samen’-wedstrijd
 
Heeft jullie clublokaal dringend een nieuw likje verf of gewoon een heuse opknapbeurt nodig? Dan is de “Doe-het-Samen”-wedstrijd echt iets voor jouw vereniging! Via deze wedstrijd willen het Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk en Bosch, specialist in doe-het-zelfgereedschappen, het belang van sociaal engagement centraal stellen en enthousiaste vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor hun vereniging belonen. Met de “Doe-het-Samen’-wedstrijd, georganiseerd in het kader van het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk 2011, maak je immers kans op een volledige opknapbeurt van je verenigingslokaal. Zo krijgt de winnaar onder andere gloednieuwe tools en een leger echte vakmannen voor het uitvoeren van renovatiewerken ter beschikking. Voor dit alles kunnen het Vlaams Steunpunt voor Vrijwilligerswerk en Bosch rekenen op de steun van partner Brico (www.brico.be).
 

Hoe gaat het in zijn werk?

Vanaf 19 september tot en met 21 oktober 2011 kan je jouw vereniging inschrijven voor de wedstrijd. Een professionele jury beoordeelt vervolgens alle kandidaturen. Eind oktober 2011 worden de finalisten bekendgemaakt. Vervolgens kan men gedurende twee weken (van 24 oktober tot en met 5 november 2011) stemmen op zijn of haar favoriet via de Facebookpagina van de wedstrijd. Begin november 2011 zal de uiteindelijke winnaar bekendgemaakt worden.
 
Wil je je graag inschrijven? Stuur dan een mailtje naar bosch@ketchumpleon.com of een DVD naar Ketchum Pleon – Bosch Wedstrijd, Kunstlaan 44, 1040 Brussel met volgende elementen:

  • Een grondige beschrijving van je vereniging, waarbij de volgende informatie vereist is: naam van de organisatie, activiteiten, sector, naam van de vertegenwoordigers, aantal leden en contactdetails.
  • Enkele foto’s van je lokaal.
  • Een zelfgemaakt, kort filmpje (2 – 4 min.) waarin twee leden van je vereniging kort uitleggen hoe zij de renovatie van de ruimte zien en ook vertellen waarom jullie vereniging deze wedstrijd gewoon moet winnen.


Wat kun je precies winnen?
De wedstrijdprijs van de winnende vereniging van de “Doe-het-Samen”-wedstrijd bestaat uit een cadeaucheque ter waarde van €2.500 van Brico en een pakket met Bosch doe-het-zelfgereedschap ter waarde van €1.000. Bovendien wordt er een professioneel team van Bosch-vakmannen ter beschikking gesteld voor de renovatiewerken van je clublokaal.
Daarnaast zal de jury ook de vijf overige finalisten die net naast de hoofdprijs grepen, belonen met een Bosch-tool ter waarde van ongeveer €50.
 
Surf naar www.bosch-do-it.be voor meer info en het wedstrijdreglement.

BRON: www.europeesjaarvrijwilligerswerk.be

17 november 2015

1 op 8 Vlamingen vrijwilligt

10 februari 2015

Roos daagt jongeren uit!

23 december 2014

Nog enkele plaatsen vrij!

18 juli 2013

Opgelet!

13 december 2012

Jongeren voor de samenleving

6 november 2012

PAB door vrijwilligers

6 september 2011

Vrijwilligersdate

1 september 2011

Krijg Vrijwillig 2500 euro

17 juni 2011

Vorming: open aanbod

7 april 2011

7 mei: Dag van Europa