Finale JCI award Gouden Engel: 6 juni

Op donderdag 6 juni vindt de finale plaats van de JCI Gouden Maan, JCI Zilveren ster, JCI Gouden Engel, JCI Zilveren Muze.

De JCI Gouden Engel is een award voor beste non-profit in Groot-Diksmuide.  

Er zijn  3 genomineerden voor de ‘Gouden Engel’:

 

- De Groene Kans: www.degroenekans.be

De Groene Kans wil vooral de algemene tewerkstelling bevorderen door mensen een nieuwe kans te geven. Het betreft hierbij vooral personen die omwille van tal van factoren niet (meer) op de reguliere arbeidsmarkt terecht kunnen.De Groene Kans is een sociale onderneming met diensten zoals landschapszorg en groenonderhoud (met respect voor milieu en omgeving).

- Duin en Polder/Vrijwilligerspunt: www.duinenpolder.net en www.vrijwilligerspunt.be

Duin en Polder is een kleinschalige vzw die volwassen mensen met een verstandelijke beperking ondersteunt in hun werken, wonen en vrije tijd. Het Vrijwilligerspunt is een project van Duin en Polder en is een lokaal steunpunt waar alle organisatie/verenigingen/kandidaatvrijwilligers een beroep kunnen op doen aangaande vrijwilligerswerk.

- De Helpende Hand:   www.vzwdehelpendehand.be

Spullen die u niet meer kunt gebruiken, zoals kledij, speelgoed, klein huishoudgerief (bestek, glazen,…) worden door de Helpende Hand verdeeld onder minderbedeelden en ze verkopen een deel in hun tweedehandswinkel te Beerst. De opbrengst van deze winkel gaat integraal
naar sociale doeleinden.


Ook jullie mogen een stem uitbrengen!

Ga op uw facebookpagina naar volgende link en stem voor één van de drie genomineerden: https://www.facebook.com/questions/527177430662213/ (stemmen kan nog tot 5 juni)


Nieuwsgierig wie de winnaar wordt? Kom dan naar de finale op donderdag 6 juni vanaf 19u. Inschrijven kan via www.jcidiksmuide.be/goudenmaan

17 november 2015

1 op 8 Vlamingen vrijwilligt

10 februari 2015

Roos daagt jongeren uit!

23 december 2014

Nog enkele plaatsen vrij!

18 juli 2013

Opgelet!

13 december 2012

Jongeren voor de samenleving

6 november 2012

PAB door vrijwilligers

6 september 2011

Vrijwilligersdate

1 september 2011

Krijg Vrijwillig 2500 euro

17 juni 2011

Vorming: open aanbod

7 april 2011

7 mei: Dag van Europa