Femma nodigt uit: zaterdag 8 april om 10u (Polderbloem) om uitleg te geven over ‘Op zoek naar Vlaamse vrouwen EN Vrouwen met een andere cultuur uit Diksmuide…

 

 

Omdat alle vrouwen nood hebben aan warme contacten en een stevig sociaal netwerk, richt Femma  nieuwe, superdiverse groepen op.  Hiermee levert Femma  een bijdrage aan grote maatschappelijke uitdagingen zoals eenzaamheid, superdiversiteit en maatschappelijke innovatie en houden we een spiegel van de samenleving.

 

We zoeken naar nieuwe vormen van verenigen die bijdragen tot een betere samenleving.
We creëren plekken en activiteiten  waar vrouwen elkaar ontmoeten aan de hand van wat hen bindt: eenzelfde buurt, een passie , een ervaring, een behoefte, …

 

Dus het opstarten van een nieuwe superdiverse vrouwengroep voor zowel Vlaamse vrouwen als Vrouwen uit andere culturen is een droom die we graag in vervulling willen laten gaan.

 

Daarom is Femma nog op zoek naar enkele pittige dames uit Diksmuide die zich graag openstellen voor andere culturen. We zoeken vrijwilligers die het zien zitten om af en toe een activiteit te helpen organiseren en begeleiden.

 

 

Meer uitleg over dit initiatief op zaterdag 8 april om 10 in de Polderbloem. Alle dames van harte (en vrijblijvend) welkom! Els Vanoverberghe (die dit project ook al in andere steden met veel enthousiasme ondersteunt) trakteert je graag op een tasje koffie tijdens de uitleg.

 

 

 

 

17 november 2015

1 op 8 Vlamingen vrijwilligt

10 februari 2015

Roos daagt jongeren uit!

23 december 2014

Nog enkele plaatsen vrij!

18 juli 2013

Opgelet!

13 december 2012

Jongeren voor de samenleving

6 november 2012

PAB door vrijwilligers

6 september 2011

Vrijwilligersdate

1 september 2011

Krijg Vrijwillig 2500 euro

17 juni 2011

Vorming: open aanbod

7 april 2011

7 mei: Dag van Europa