Sociaal voelende Diksmuidenaar gezocht


Omschrijving van de vacature:
Hallo, bent u een sociaal voelend Diksmuidenaar met nog wat vrije tijd ? Dan ziet het er naar uit dat wij naar jou op zoek zijn.

Wij zoeken in regio Diksmuide een vrijwilliger die zich wil engageren om een 45jarige man, die zelfstandig woont in Diksmuide en een licht mentale beperking heeft,af en toe te ondersteunen. Deze ondersteuning zou vooral bestaan uit : wekelijks een gesprek met de man, een luisterend oor zijn. De persoon wat wegwijs maken in Diksmuide kortom een aanspreekpunt zijn als de man met vragen zit. Soms eens helpen met een klusje of boodschap kan er ook bijhoren.

Wij als dienst ondersteunen de vrijwilliger en de persoon met een beperking. Er is een vergoeding voor de vrijwilliger van ongeveer 100 euro per maand. Andere gemaakte onkosten kunnen in rekening gebracht worden.

Verdere informatie vrijblijvend te bekomen op onze dienst.057/21 20 62


Omschrijving van de organisatie:
Wij zijn een VZW gesubsidieerd door het Vlaams Agentschap voor personen met een handicap(VAPH). Wij ondersteunen volwassen personen met een beperking die in een gastgezin wonen of zelfstandig wonen onder begeleiding van een particulier.
Wij werken in de regio Ieper-Veurne-Diksmuide.


Contactgegevens:
Open Thuis Pleegzorg
Mevr. Natalie Top
Rijselsestraat 98
8900 Ieper
027/21 20 62
natalietop@openthuispleegzorg.be
www.openthuisoostwestvlaanderen.be


Categorie:
Zorgsector


Soort verzekering:
B.A.


Kostenvergoeding:
forfaitaire kostenvergoeding