Logistieke ondersteuning en telefoonpermanentie

 

Omschrijving van de vacature:
VZW Palliatieve Zorgen Westhoek-Oostende, is een pluralistische organisatie actief binnen de thuiszorg. De meeste palliatieve patiënten wensen de laatste fase van hun leven thuis door te brengen. Kwaliteitsvol en menswaardig leven in een vertrouwde omgeving staat centraal. De palliatieve thuiszorg wil de patiënt, mantelzorgers en andere betrokken hulpverleners hierbij ondersteunen.
De deskundige palliatieve zorg heeft oog voor het comfort van de patiënt. In overleg met de huisarts en de vaste dienst van thuisverpleging probeert deze deskundige pijn of andere ongemakken te verhelpen.
Er is aandacht voor levensvragen en zorgen van de patiënt. Ook familie en vrienden vinden bij de medewerker van palliatieve thuiszorg een luisterend oor. Daarnaast ondersteunt de deskundige in palliatieve zorg de andere betrokken hulpverleners (huisarts, thuisverpleegkundige, thuiszorg, …).

Omschrijving van de organisatie:
Wil jij jouw vrije tijd zinnig besteden en vind je het leuk om mee in te staan voor het telefonisch onthaal, eenvoudige administratieve taken en het bieden van logistieke ondersteuning bij activiteiten?

Aarzel dan niet en neem voor verdere info contact op met onze organisatie op het nummer 051/51 98 00. Wij maken graag met u kennis !

Contactgegevens:
vzw Palliatieve Zorgen Westhoek-Oostende
Mevr. Hilde Vlaeminck
Stovestraat 2a
8600 Diksmuide
051/51 98 00
hilde.vlaeminck@palliatieve.be

Categorie:
Zorgsector

Soort verzekering:
B.A.

Kostenvergoeding:
reële kostenvergoeding