Thuisoppas gezocht voor oudere persoon in de regio Diksmuide

 

Omschrijving van de vacature:
Thuisoppas bij zorgbehoevende personen in de regio Diksmuide. U maakt samen met de persoon een wandeling of houdt de persoon gezelschap thuis en dit voor één of meerdere namiddagen per week.

Omschrijving van de organisatie:
Familiezorg West-Vlaanderen vzw, actief in heel de provincie, biedt kwaliteitsvolle thuiszorg voor iedereen, bij welk ziekenfonds men ook aangesloten is. Familiezorg West-Vlaanderen vzw heeft alles in huis voor de zorg bij mensen thuis: gezins- en ouderenzorg, thuiszorg met vrijwilligers, gegarandeerde zorg bij thuiskomst uit het ziekenhuis, zorg aan huis rond zwangerschap en geboorte, ergotherapie aan huis, woningaanpassingen, een luisterend oor, thuisbegeleiding bij dementie, ontmoetingsmomenten voor mantelzorgers, …

Familiezorg West-Vlaanderen vzw kan momenteel rekenen op het engagement van meer dan 400 vrijwilligers, en blijft permanent op zoek naar vrijwilligers met een groot hart voor thuiszorg.
Als vrijwilliger bij Familiezorg West-Vlaanderen vzw kiest u zelf waar, wanneer en hoe vaak u zich inzet. Ook kunt u rekenen op professionele begeleiding, een rijk vormingsaanbod, een kostenvergoeding en verzekering.

Contactgegevens:
Familiezorg West-Vlaanderen
Mevr. Trees Bossier
De Breyne Peellaertstraat 52
8600 Diksmuide
051/50.22.33
atz@familiezorg-wvl.be
www.familiezorg-wvl.be

Categorie:
Senioren, Zorgsector

Soort verzekering:
B.A., lichamelijke ongevallen, rechtsbijstand

Kostenvergoeding:
forfaitaire kostenvergoeding