Thuiszorg Familiezorg heeft 2 nieuwe vrijwilligersvacatures

Omschrijving van de vacature:

- een vrijwilliger die ’s nachts een warm en wakker lichtje wil zijn bij een bejaarde meneer uit Leke. Je houdt gezelschap tijdens de avonduren en bent ’s nachts aanwezig. Je kan zelf slapen tijdens de nacht, maar je bent beschikbaar als de persoon een helpende hand nodig heeft. Jouw geruststellende aanwezigheid maakt een groot verschil!

- Een vrijwilliger die op zaterdag of zondag een uurtje vrij heeft rond het middaguur en de maaltijd kan begeleiden bij een ouder echtpaar uit Diksmuide. Er wordt gevraagd om het middagmaal op te warmen en deze aan te bieden. Jouw inzet zou van grote betekenis zijn voor de mantelzorger.

Als vrijwilliger vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken. Je gunt mantelzorgers een adempauze. Vaak zorgen zij dag in dag uit voor iemand die hen lief is. Je kiest bij Thuiszorg Familiezorg zelf waar, wanneer en hoe vaak je je inzet. Je mag rekenen op coaching, vorming, verzekering en een kostenvergoeding.

 

Omschrijving van de organisatie:

Thuiszorg Familiezorg, integrale thuiszorgdienst, is permanent op zoek naar vrijwilligers met een groot hart voor thuiszorg.”

 

Contactgegevens:

Thuiszorg Familiezorg

Mevr. Charlotte Coolman

De Breyne Peellaertstraat52

8600 Diksmuide

051502233

charlotte.coolman@familiezorg-wvl.be

www.familiezorg-wvl.be

 

Categorie:

Kinderen, jeugd en gezin, Senioren, Zorgsector

 

Soort verzekering:

B.A., lichamelijke ongevallen, rechtsbijstand

 

Kostenvergoeding:

forfaitaire kostenvergoeding