Leesvrijwilligers

 

Omschrijving van de vacature:
De bib zoekt vrijwilligers die meewerken aan de vertelprojecten. Van een lid vragen we dat hij of zij zich drie keer per jaar kan vrijmaken om mee te werken aan een activiteit. Als blijk van waardering krijg je boekenbonnen, kan je gratis deelnemen aan de workshops o.l.v. Dominique Gal (15, 22 en 29 november om 19.30 uur in de toneelzolder van de academie) en word je lid van Van Stoel tot Stoel.

 

Omschrijving van de organisatie:
Na succesvolle activiteiten als Vertel me wat ! (november 2011) en de Jeugdboekenweek (maart 2012) bouwt de bibliotheek haar activiteiten verder uit. Kinderen en jongeren warm maken voor boeken en verhalen en mensen samenbrengen zijn de hoofddoelen.
Behalve de vertelprojecten in eigen huis wil de bib ook naar buiten komen. Vertellen in crèches, op het dorpsplein, in de boekhandel, in het vernieuwde stadspark …. Het kan overal! We gaan voor het boekje en het hoekje, maar wagen ons ook aan meer exotisch klinkende methodes als kamishibai (Japans verteltheater op basis van prentenboeken) en fundels (e-prentenboeken).

 

Contactgegevens:
bibliotheek
Mevr. Joke Roels
Koning Albertstraat 24
8600 Diksmuide
051/519161
joke;roels@stad.diksmuide.be
www.diksmuide.be

 

Categorie:
Kinderen, jeugd en gezin, Senioren

 

Soort verzekering:
B.A.

 

Kostenvergoeding:
forfaitaire kostenvergoeding