Gezocht: warme gastgezinnen voor taalvakanties

 

Omschrijving van de vacature:
De wereld te gast in Diksmuide
Heb je kinderen tussen 6 en 12 jaar en zin in een kleurrijke ontmoeting met een andere cultuur en een andere taal? Wil je anderstalige kinderen een leuke vakantie geven op het platteland en hen onderdompelen in een Nederlands taalbad?
Het Brusselse integratiecentrum Foyer organiseert onder de noemer ‘De wereld te gast’ al meer dan 20 jaar taalvakanties voor anderstalige kinderen uit het Brussels Nederlandstalig onderwijs. De kinderen trekken er vijf dagen op uit in de Paas- en/of Kerstvakantie om te ravotten, plezier te maken en zo spelenderwijs de taal te leren. Voor hen is zo’n taalvakantie een enorme stimulans: ze zijn eens ‘de stad uit’, hebben nieuwe contacten met leeftijdgenootjes en schaven hun Nederlands bij. In ruil krijgt jouw gezin een boeiende en verrijkende ervaring voorgeschoteld die je laat proeven van een andere cultuur.


De wereld te gast in jouw gezin? Neem contact op met Marisa Mendoza van Foyer Brussel vzw, Werkhuizenstraat 25, 1080 Brussel, tel 02/609.55.63 of mail naar taalvakantie@foyer.be

 

Omschrijving van de organisatie:
Het Brusselse Regionaal integratiecentrum Foyer houdt zich bezig met de globale problematiek van de integratie van allochtone bevolkingsgroepen.

 

Contactgegevens:
Regionaal Integratiecentrum Foyer
Mevr. Marisa Mendoza
Werkhuizenstraat 25
1080 Brussel
02/609.55.63
taalvakantie@foyer.be
www.foyer.be

 

Categorie:
Kinderen, jeugd en gezin

 

Soort verzekering:
geen verzekering

 

Kostenvergoeding:
geen onkostenvergoeding