LBV West-Vlaanderen vzw zoekt bestuursleden voor nieuwe lokale verenigingen 50 Actief, LBG of LVSW in West-Vlaanderen


Omschrijving van de vacature:
Laat je strikken …
Is er nog geen vereniging 50 Actief, LBG of LVSW bij jou in de buurt en wil je daar verandering in brengen? Aarzel niet en contacteer ons.

Wie en wat verwachten we?
Man/vrouw die bereid is samen met ons en andere vrijwilligers vorm te geven aan een nieuwe lokale vereniging in jouw eigen stad/gemeente. Stapsgewijs leren we je hoe je een vereniging opstart en runt. Er zijn tal van taken die – in overleg en volgens jouw interesse en agenda – kunnen opgenomen worden.

Wat krijg je ervoor in de plaats?
Als vrijwilliger geniet je van tal van voordelen en reducties. Voorbeelden zijn: gratis vrijwilligersverzekering burgerlijke aansprakelijkheid, gratis handleiding, gratis infomagazine per kwartaal en website voor medewerkers, deelname aan lokale en/of provinciale activiteiten, diverse vormingen, ondersteuning en begeleiding, een jaarlijkse verwendag, een ruim aanbod van leuke, gezellige, sportieve en eigentijdse activiteiten, sociale contacten, de voldoening om iets mee te kunnen helpen verwezenlijken en het verschil te kunnen maken, enz…

Voel je je geroepen? Aarzel niet en neem contact op.

Omschrijving van de organisatie:
LBV West-Vlaanderen vzw, de Liberale Beweging voor Volksontwikkeling, is de koepel voor de sociaal-culturele verenigingen LBG, 50 Actief en LVSW. LBV West-Vlaanderen vzw is aangesloten bij LBV vzw.

LBG staat voor Liberale Bond Gepensioneerden, een vereniging met jaren traditie en expertise én met een activiteitenaanbod op maat.

50 Actief biedt jongeren van boven de 50 die op zoek naar uitdagingen, net dat ietsje meer!

LVSW, de Liberale Vereniging voor Sociaal-culturele Werking, creëert een aangepast activiteitenaanbod voor langdurig zieken, invaliden, personen met een handicap en hun ruime omgeving

Jaarlijks worden meer dan 1.000 activiteiten georganiseerd die erkend en gesubsidieerd worden door Vlaamse Gemeenschap en de provincie.
Meer dan 500 vrijwilligers zijn actief en sommigen vertegenwoordigen de vereniging in adviesraden op stedelijk/gemeentelijk, provinciaal en/of Vlaams niveau.

KWALITEIT
PRIJSBEWUST
IEDEREEN WELKOM

Contactgegevens:
LBV West-Vlaanderen vzw
Mevr. Fiems Nadine
Groeningelaan 40
8500 KORTRIJK
056 25 72 61
nadine.fiems@skynet.be
www.lbvwest.be

Categorie:
Cultuur, Senioren, Vrije tijd

Soort verzekering:
B.A.

Kostenvergoeding:
reële kostenvergoeding