Gezocht: vrijwilligers met een hart voor cultuur

 

Omschrijving van de vacature:
Vanaf begin juli verzorgen uitbaters Wouter en Joke van cultuurcafé De Avondlamp de bar tijdens de pauzes van de voorstellingen. Vroeger kon CC Kruispunt rekenen op vier trouwe verenigingen die de bar uitbaatten en zorgden voor de vestiaire en de deurcontrole. Daarom zoeken we nu even gedreven en enthousiaste vrijwilligers die de vestiaire en deurcontrole willen opnemen en mee het gezicht vormen van CC Kruispunt.

CC Kruispunt zoekt
Kan jij je een aantal avonden of voormiddagen vrijmaken om ons te helpen bij de deurcontrole en vestiaire? Ga je graag om met mensen, heb je een hart voor cultuur, draai je graag mee in een enthousiaste en professionele ploeg? Stel je dan kandidaat! Bij een voorstelling vragen we dat je een uur voor de start van de voorstelling aanwezig bent en zeker tot een halfuur na de voorstelling. Bij voorstellingen hebben wij meestal twee personen nodig: iemand voor de vestiaire en iemand voor de deurcontrole, samen met de cultuurfunctionaris van dienst. Na de voorstelling helpt de persoon die de deurcontrole deed mee in de vestiaire. Bij producties met meer dan twee derde bezetting van de zaal is een extra persoon in de vestiaire noodzakelijk.

CC Kruispunt biedt
Aan de hand van een vrijwilligerscontract ontvang je 10 euro per prestatie, zorgen wij voor een consumptie en de mogelijkheid om de voorstelling bij te wonen. Trouwe vrijwilligers worden beloond! Per keer dat je komt en met een minimum van drie prestaties per seizoen, spaar je per prestatie voor vijf euro, omzetbaar in een waardebon voor een podiumvoorstelling in CC Kruispunt of in een boekenbon.

Is dit iets voor jou?
Stuur snel je contactgegevens naar CC Kruispunt. Wij verwelkomen je heel graag in ons team. Heb je wel zin in vrijwilligerswerk bij CC Kruispunt maar zijn taken als deurcontrole en vestiaire je niet op het lijf geschreven, misschien hebben we dan andere taken voor jou.

Omschrijving van de organisatie:
Halverwege september geeft CC Kruispunt het startschot voor het nieuwe cultuurseizoen 2012-2013. In totaal biedt CC Kruispunteen rijk en gevarieerd aanbod met iets meer dan dertig producties verdeeld over zeven verschillende genres. om deze producties feilloos te laten verlopen zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die ons op geregelde tijdstippen wensen bij te staan.

Contactgegevens:
CC Kruispunt
Mevr. caroline vansteelandt
Maria Doolaeghestraat 2b
8600 Diksmuide
051 519 143
caroline.vansteelandt@stad.diksmuide.be
www.cckruispunt.be

Categorie:
Cultuur, Vrije tijd

Soort verzekering:
B.A.

Kostenvergoeding:
vergoeding volgens gediff. systeem