4AD vrijwilliger worden?


Omschrijving van de vacature:
De vrijwilligers vormen een onmisbare schakel binnen de werking van 4AD: van baractiviteiten, over catering, techniek, inkom, flyeren tot kleine klussen. In ruil voor hun bewonderenswaardige prestaties doen wij er alles aan hun vrijwilligersbestaan zo aangenaam mogelijk te maken. Zin om zelf de handen uit de mouwen te steken? Word 4AD vrijwilliger!
Laat ons iets weten en je zal versteld staan welke voordelen we je allemaal bieden.

Omschrijving van de organisatie:
Muziekclub 4AD is sinds april 1988 een eigenzinnige biotoop in de Westhoek. De artistieke focus is gericht op lokale, nationale en internationale bands die buiten de commerciƫle lijntjes kleuren en is niet genregebonden: americana, singersong, folk, world, rock, noise, electronics, jazz en alles daartussenin komen aan bod.

4AD kan naast een pionierspodium en lage prijzen ook uitpakken met een warme en authentieke clubsfeer, waar de afstand tussen publiek en artiest minimaal is.

Naast concerten is er ook ruimte voor film, expo, theater, literatuur, workshops en masterclasses. Met het aanbieden van de repetitieruimtes en PA -repetities komt 4AD tegemoet aan de noden van de muzikant.

Contactgegevens:
Muziekclub 4AD
Dhr. Lander Vanslembrouck
Kleine Dijk 57
8600 Diksmuide
051/504894
lander@4ad.be
www.4ad.be

Categorie:
Cultuur, Vrije tijd

Soort verzekering:
B.A., lichamelijke ongevallen

Kostenvergoeding:
forfaitaire kostenvergoeding