Goesting om iets op poten te zetten?


Omschrijving van de vacature:
Wil je actief meebouwen aan activiteiten en projecten? En wil je er iets van op steken? Kom dan naar één van onze activiteiten en maak kennis met JCI Diksmuide!


Voor het uitwerken van ideeën hebben we 4 pijlers:

•Mensen leren kennen: het uitbouwen van je netwerk. Zowel op persoonlijk vlak als voor je job: je legt heel makkelijk contacten bij JCI.
•Jezelf ontwikkelen: via leuke interactieve trainingen, maar ook gewoon ‘learning by doing’.
•Uitwisseling met andere lokale afdelingen: zowel tijdens provinciale, nationale als internationale evenementen. Of gewoon om eens een streek te verkennen samen met de ‘locals’.
•Maatschappelijk nut: met onze activiteiten ondersteunen we zoveel mogelijk onze omgeving. Voorbeelden zijn politieke debatten, een “speelstraat”, de verkiezing van de JCI Gouden Maan en de JCI Zilveren Ster, enzovoort.


Wij garanderen dat je er voldoening én plezier uit haalt om deze projecten in team op poten te zetten.


Twijfel je nog of dit iets voor jou is? Kom dan gewoon eens vrijblijvend naar één van onze vele activiteiten. Een volledig overzicht vind je op www.jcidiksmuide.be , via www.facebook.com/jci.diksmuide.vzw . Stel gerust je vraag op info@jcidiksmuide.be.

Tot binnenkort!


Omschrijving van de organisatie:
JCI Diksmuide is een lokale afdeling van Junior Chamber International. De wereldwijde missie van JCI is “groeikansen aanbieden die jonge mensen aanzetten tot het creëren van positieve veranderingen”.

JCI is een vereniging die aan die jonge mensen (tussen 18 en 40 jaar) de kans geeft hun kennis en vaardigheden te verbeteren door zich te engageren. Dit kan zowel voor projecten, als door vorming, uitwisseling met andere afdelingen, en in bestuursfuncties. Deze vrijetijdsvereniging is geen service club, maar een niet-elitaire, niet-exclusieve en vrij toegankelijke vereniging voor zowel mannen als vrouwen die zich willen inzetten.


Contactgegevens:
JCI Diksmuide
Dhr. Bart Derdaele
Admiraal Ronarchstraat 8
8600 Diksmuide
0498 64 38 05
info@jcidiksmuide.be
www.jcidiksmuide.be


Categorie:
Cultuur, Vrije tijd, –Andere –


Soort verzekering:
B.A.


Kostenvergoeding:
vergoeding volgens gediff. systeem