Gids voor groepen in het natuurgebied de Blankaart

 

Omschrijving van de vacature:
Heb je een hart voor de natuur?
Ben je overtuigd van de schoonheid van deze prachtige brok natuur?
Leg je het graag eens uit!

Dan ben jij onze man of vrouw!

Regelmatig begeleiden wij groepen voor lange of korte wandelingen door dit unieke natuurgebied. Daarvoor hebben wij steeds opnieuw gidsen en begeleiders nodig.
Je hoeft nog geen specialist te zijn. Wij zorgen voor een begeleiding en opleiding voor nieuwe krachten.
Je kan starten als begeleider van een ervaren gids om zo gaandeweg ervaring in het gidsen op te doen en af en toe zelf al een groep op sleeptouw te nemen.

 

Omschrijving van de organisatie:
Natuurpunt draagt zorg voor de natuur

Natuurlijk moet er ruimte zijn om te wonen, te werken en ons te verplaatsen, maar hoe drukker het leven wordt, hoe meer nood de mensen hebben aan groen en natuur. Dankzij de inspanningen van Natuurpunt bleven unieke stroken bos, heide, duinen, valleigebieden en polderlandschappen gevrijwaard.

Natuur voor iedereen! Natuurpunt beschermt onze natuurgebieden niet angstvallig achter prikkeldraad, maar stelt ze open voor iedereen, om ervan te genieten, om ze te bestuderen of om een handje toe te steken bij het beheer.

Geen groene eilandjes in een ecologisch rampgebied! Natuurpunt plaatst haar werking in een brede maatschappelijke context. Het is zinloos te ijveren voor prachtige natuurgebieden wanneer rondom de verloedering van bodem, water en lucht toeneemt. Daarom staat Natuurpunt in de bres voor een leefbare wereld voor mens, plant en dier, hier bij ons en overal op aarde.

 

Contactgegevens:
Natuurpunt beheer vzw
Dhr. Yvan Cauwenberg
Iepersteenweg 56
8600 Woumen
051/54.52.44
deblankaart@natuurpunt.be
www.natuurpunt.be

 

Categorie:
Kinderen, jeugd en gezin, Milieu, –Andere –

 

Soort verzekering:
B.A., lichamelijke ongevallen