Inwonende resident gezocht in de pastorie van Keiem

 

DIGITAL CAMERA

 

In de voormalige pastorie van Keiem wordt in het najaar een project wonen met assistentie opgestart voor 6 mensen met een beperking.

Intitiatiefnemer en projecthouder is Duin en Polder. Maar onze collega’s van De Lovie (Het Begijnhof) zijn ook in dit project betrokken.

Voor de ondersteuning wordt een beroep gedaan op het netwerk van de bewoners, een inwonende resident, de buren, vrijwilligers, reguliere thuiszorgdiensten en pas in laatste instantie de betrokken VAPH-organisaties.

Het mag duidelijk zijn dat de inwonende resident één van de pijlers wordt voor het slagen van dit project.

Wij mikken daarvoor op mensen (alleenstaande of koppel) die bereid zijn om in ruil voor gratis woonst het reilen en zeilen binnen de woongemeenschap een beetje in de gaten te houden. Het is zeker niet de bedoeling om een professionele begeleider in huis te halen.

Misschien heb je in je vrienden- of kennissenkring wel iemand die hiervoor interesse zou kunnen hebben. Aarzel dan niet om om dit verhaal te delen. Wie weet is hij / zij de persoon die wij zoeken.

Kandidaten die zich aanmelden verbinden zich tot niets. We geven geheel vrijblijvend en met plezier bijkomende informatie. Op 23 juni 2015 worden alle kandidaten uitgenodigd op een info-moment.

Omschrijving van de organisatie:
Duin en Polder is een kleinschalige organisatie die volwassen mensen met een verstandelijke beprking ondersteunt in het werken, wonen en vrije tijd.

Contactgegevens:
Duin en Polder
Dhr. Piet Van de Walle
G.B. Jacquesstraat 78
8600 Diksmuide
051502830
info@duinenpolder.be
www.duinenpolder.net

Categorie:
Zorgsector

Soort verzekering:
B.A., lichamelijke ongevallen, rechtsbijstand, omniumverzekering (spec. voorwaarden)

Kostenvergoeding:
reële kostenvergoeding